zaštitni znak udruženja  

Đorđićeva 20, Zagreb

 
line decor
 
line decor
 
 
 
 
 
 
Predgovor
 
Drago nam je što ste odlučili nabaviti Pronto, najmanji organizator za slijepe s govornom jedinicom i integriranim brajevim retkom. Pronto će Vam u mnogim prilikama biti brzo na usluzi te od velike i stvarne pomoći. Pritom je svejedno da li se radi o snimanju bilježaka, pisanju i čitanju tekstova, slušanju glazbe ili zvučnih knjiga, odnosno bilo čemu drugome.
 
Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji Pronto će Vam pružiti ovo mnoštvo funkcija i mogućnosti na vrlo malom prostoru, a pritom je težak manje od 500 grama. Zbog toga je Pronto najmanji i najlakši aparat svoje vrste!
Opis koji slijedi pruža Vam prvi uvid u aparat, njegove elemente i funkcije.
Za sva pitanja i mišljenja stoji Vam na raspolaganju tim stručnjaka koji su razvili Pronto, a u tu smo svrhu napravili i posebnu listu u elektroničkoj pošti. Otvorena je za sva pitanja i mišljenja u vezi s Prontom, razmjenom iskustava s ostalim korisnicima Pronta i stručnu pomoć suradnika naše tvrtke. Ako se želite prijaviti na ovu listu, napišite nam praznu poruku elektroničkom poštom bez predmeta na adresu: pronto-subscribe@listen.baum.de ili odaberite odgovarajuću vezu na www.baum.de.
Podršku putem telefona možete dobiti ako nazovete gospođu Ringe (+496223) 4909-0.
 
 
Puno radosti s Vašim novim Prontom želi Vam Vaš BAUM Retec AG
 
 
      Copyright 2005 UUOSSO, Zagreb