zaštitni znak udruženja  

Đorđićeva 20, Zagreb

 
line decor
 
line decor
 
 
 
 
 
Dio II - Instalacija softvera
 
Za razmjenu podataka s osobnim računalom najprije ćete instalirati program Microsoft ActiveSync koji se nalazi na priloženom CD-ROMu. Radi u slijedećim okruženjima: Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000 i Windows XP.
Stavite instalacijski CD u osobno računalo i pokrenite datoteku “setup.exe”.
Potom slijedite upute na ekranu.
Po završetku instalacije u početnom izborniku/programi pojavit će se element “PRONTO”. U njemu ćete pronaći, između ostaloga, i elemente koji Vas vode do priručnika i konfiguracijskih podešenja.
Ostale podatke o komunikacijskom programu ActiveSync i razmjeni podataka između Pronta i osobnog računalanaći ćete u poglavlju 15 priručnika.
 
Napomena o CD-u:
 
Na CD-u se, osim instalacijskog programa, nalazi i datoteka s priručnikom kao i uvod u rad s Prontom u mp3 Formatu. (Mapa: pro_LNG/1031/manual.rtf) 
Drugi dodatni programi i draiveri nalaze se u mapi “Pronto/Tools”. Pretvornik “ActiveSync to serial” možete instalirati na osobnom računalu pokretanjem datoteke “as2com.exe”JAWSov draiver za brajev redak nalazi se u mapi “JFW”. Program “BAUM Talks Braile Interface” i njegove upute nalazi se u mapi “TBI”.
Datoteke za eventualnu novu instalaciju operativnog sustava Pronta i verzije Pronta naći ćete kao zapakirani zipani arhiv u mapi “Prontosoft”.
 
 
 
      Copyright 2005 UUOSSO, Zagreb