zaštitni znak udruženja  

Đorđićeva 20, Zagreb

 
line decor
 
line decor
 
 
 
 

Prijenosno elektroničko povećalo za slabovidne SenseView portable 

Uvod u SENSE VIEW PORTABLE P430

Sense View Portable P430 najtanje je i najlakše elektroničko povećalo

za slabovidne u svijetu. Njime se dobivaju čiste i jasne slike zahvaljujući širokom digitalnom LCD (Liquid Crystal Display) ekranu. Njime se postiže digitalno povećanje i mogućnost snimanja u stanju mirovanja tzv.

state-of-the-art tehnologijom.
Izvanredna kvaliteta slike

Zahvaljujući vrsti širokog digitalnog LC ekrana od 480 x 272 piksela i 4.3 inča (11 cm) pomoću Sense View Portable P430 dobiva se čista i jasna slika

 

Fotografiranje i digitalno povećanje

Ako primjerice želite pročitati natpis na proizvodu koji se nalazi visoko na polici, možete ga snimiti i potom ga na ekranu pročitati svojim očima. Ako je tekst presitan za čitanje, možete pritisnuti gumb za digitalno povećanje kako biste dobili veće povećanje.

 

6 postava boja

Sense View Portable P430 ima 6 postava boja: sve boje, crna na bijeloj, bijela na crnoj, žuta na crnoj, žuta na plavoj, plava na bijeloj podlozi. Postavu boja možete odabrati jednostavnim pritiskom gumba za postave boja.

 

Reguliranje svjetloće

Sense View Portable P430 ima gumb za regulaciju svjetloće ekrana. Ako aparat koristite u mračnom prostoru, možete smanjiti svjetloću kako biste zaštitili svoje oči.

 

Dugotrajnost baterija

Sense View Portable P430 ima ugrađenu punjivu bateriju. Ako je potpuno napunjena, aparat se može neprekidno koristiti 4,5 sati. Kapacitet baterije može se provjeravati uključivanjem indikatora za stanje baterije koji se nalazi na ekranu. Preostali kapacitet baterije vrlo se jednostavno utvrđuje za vrijeme rada aparata.

 

Vanjska kamera za povećalo SenseVieW-a (MODULE (P430-PECM)

Ovaj je dodatak vanjska kamera za SenseView Portable P430, a koristi se za pisanje rukom. Može se odabrati slika snimljena internom kamerom P430, odnosno vanjskom kamerom tako da pritisnete gumb na vanjskoj kameri.

 

Specifikacija

Broj modela - P430

Ekran - 4,3 inča (11 cm) QVGA TFT-LCD

Zumiranje - 4x - 22.5x

Regulacija svjetloće - Razina 1 - 4

Postave boja - 6 postava: sve boje, crna na bijeloj, bijela na crnoj, žuta na crnoj, žuta na plavoj, plava na bijeloj podlozi
Fotografiranje

Vanjska video priključnica (vanjska video kamera se posebno prodaje)

Interna baterija - punjiva litij-polimerna baterija

Indikator stanja baterije - nalazi se na LC ekranu

Klizna ručka - ergonomski dizajnirana klizna ručka

Dimenzije - 14,6 cm x 7,8 cm x 2,25 cm.

Težina - 221 gram

      Copyright 2005 UUOSSO, Zagreb