zaštitni znak udruženja  

domagojeva 27, zagreb

 
line decor
 
line decor
 
 
 
 
 

Gdje se nalazi naša udruga?


 
Poslovni prostor naše udruge nalazi se od 19. ožujka 2012. u Domagojevoj 27 (sedmi kat - kad se izađe iz dizala desni stan).
Domagojeva ulica nalazi se u središtu Zagreba. Ide - od juga prema sjeveru - od Ulice kneza Branimira (Branimirova) prema Ulici kneza Borne, Križanićevoj i kneza Mislava. Paralelna je - prema zapadu - s Trpimirovom i Draškovićevom ulicom, a na istoku s Erdödijevom, Kraljice Jelene i Kružićevom (ova posljednja je u blizini Branimirove tržnice i Krešimirovog trga).
Domagojeva 27, zgrada u kojoj je poslovni prostor naše udruge, nalazi se na istočnoj strani Ulice kneza Domagoja. To je druga zgrada na desnoj strani ulice - idući od Branimirove prema sjeveru (prema ulici kneza Borne). Na uglu Branimirove i Domagojeve je broj 29.

Ako kao orijentacionu točku uzmete glavni kolodvor, do naše udruge možete doći bilo kojim tramvajem koji vozi na istok (prema Draškovićevoj i Autobusnom kolodvoru. Možete koristiti tramvajske linije 2, 4, 6, 9 i 13.
Ako uđete u tramvaj koji vozi Branimirovom prema istoku, trebate sići na prvoj postaji (stanici) - Draškovićeva (to je ulica u kojoj se nalazi poslovni prostor Hrvatskog saveza slijepih, Udruge slijepih Zagreb, Hrvatske knjižnice za slijepe i Tiflološkog muzeja). Na stajalištu je zvučni semafor. Prijeđite Branimirovu, krenite desno prema Draškovićevoj (samo nekoliko metara) i na zvučnom semaforu prijeđite Draškovićevu. Nastavite Branimirovom prema istoku. Najprije ćete proći kroz natkriveni prostor. Idite do kraja tog prostora i zatim siđite na pločnik. Idite ravno do Trpimirove - to je prva paralelna ulica s Draškovićevom i Domagojevom. Prolazite uz Trgovački centar "Branimir". Pazite! Na pločniku je vrt jednog kafića i nekoliko stolova i oglasnih ploča trgovačkog centra. Prijeđite Trpimirovu (nema semafora, ulica nije prometna) i nastavite prema istoku do Domagojeve. Na pločniku ima nekoliko niskih stupića. Na križanju Domagojeve i Branimirove je zvučni semafor. Prijeđite Domagojevu i idite polulijevo do ugla zgrade broj 29. Zaokrenite lijevo i dođite do dijela s podlogom. Nakon te podloge je ulaz za zgradu Domagojeva 27.

Ako ulazna vrata za zgradu Domagojeva 27 nisu otvorena, pozvonite na naše zvonce. To je srednji gumb od tri izdvojena gumba u desnom redu na istaci lijevo od ulaznih vrata.
Uđite u zgradu, držeći se lijeve strane dođite do stubišta. Popnite se jedan red stepenica (osam stepenica). Pred Vama je dizalo. Pozovite ga.
Gumbi za katove složeni su u dva reda - lijevo neparni, a desno parni katovi. Gumb za sedmi kat je na vrhu - nalazi se u sredini između oba reda gumbiju. Pritisnite taj gumb i pričekajte da dizalo potpuno stane.

Ulazna vrata za naš poslovni prostor su desno, računajući od položaja izlaska iz dizala.

Zvonce za poslovni prostor nalazi se lijevo od ulaznih vrata - tik uz dovratnik.

Od kolodvora do Domagojeve, dakle do nas, možete doći i pješice. Morate ići Branimirovom prema istoku, prijeći ulice: Petrinjska, Palmotićeva, Draškovićeva i Trpimirova.
U blizini našeg poslovnog prostora u Domagojevoj 27 nalaze se dvije lokacije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (u Trpimirovoj i Tvrtkovoj ulici), poznata zagrebačka picerija Kancona (u Švearovoj ulici), Druga i Sedma gimnazija (u Križanićevoj ulici), Privredna banka Zagreb ugao ulica kneza Mislava i kneza Borne), hotel Sheraton (ugao Draškovićeve i ulice kneza Borne), hotel i trgovački centar "Branimir" (ugao Trpimirove i ulice kneza Branimira) te Hrvatski savez slijepih, Udruga slijepih Zagreb, Hrvatska knjižnica za slijepe i Tiflološki muzej (ugao Draškovićeve i ulice Augusta Šenoe).

Naši telefonski brojevi su: 4551 650, 4551 651 i mobitel (099) 355 66 50

Faks nam možete poslati na broj 3906 145.

Naša e-poštanska adresa glasi: udruga@uuosso.hr
 
 

 
      Copyright 2005 UUOSSO, Zagreb