zaštitni znak udruženja  

Đorđićeva 20, Zagreb

 
line decor
 
line decor
 
 
 
 
 

Gdje se nalazi naša udruga?


 
Poslovni prostor naše udruge od srpnja 2018. nalazi se u Đorđićevoj 20 (podrumski prostor).

Đorđićeva ulica nalazi se u središtu Zagreba. Povezuje - od zapada prema istoku - park Zrinjevac i Draškovićevu ulicu. Paralelna je - prema jugu - s Boškovićevom ulicom. Kućni broj 20, zgrada u kojoj je poslovni prostor naše udruge, nalazi se na južnoj strani Ulice Ignjata Đorđića.

Ako kao orijentacionu točku uzmete Glavni kolodvor, do naše udruge možete doći  tramvajskom linijom 6 koja vozi na sjever (prema Trgu bana Josipa Jelačića) i sići na stanici ''Zrinjevac'' te kroz park doći do Đorđićeve ulice. S kolodvora se može doći i tramvajskom linijom 4 i sići na stanici ''Traumatologija''. Tada trebate poći prema sjeveru i s lijeve strane ući u Đorđićevu.

Ako ulazna vrata za zgradu Đorđićeve 20 nisu otvorena, pozvonite na naše zvonce. To je najgornji gumb s lijeve strane desno od ulaznih vrata.

Uđite u zgradu (na lijevoj strani postavljen je rukohvat) i dođite do stubišta. Popnite se jedan red stuba (osam stuba), a potom se spustite niz još dva reda stuba (dvanaest pa pet stuba). Naš se poslovni prostor nalazi na kraju hodnika, posljednja vrata s desne strane. U zgradi nije instalirano dizalo.

Od kolodvora do Đorđićeve, dakle, do nas, možete doći i pješice. Morate prema sjeveru tako što ćete prvo proći Trg kralja Tomislava, a potom nastaviti prema parku Zrinjevac. Pritom ćete morati prijeći raskrižja u Hatzovoj i Boškovićevoj ulici. Nakon stupanja u Đorđićevu ulicu, do naše udruge morat ćete još prijeći raskrižja s Petrinjskom i Palmotićevom ulicom.

U blizini našeg poslovnog prostora nalaze se  Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na Zrinjevcu, Hrvatski savez slijepih, Udruga slijepih Zagreb, Hrvatska knjižnica za slijepe i Tiflološki muzej (ugao Draškovićeve i ulice Augusta Šenoe) te Klinika za Traumatologiju u Draškovićevoj ulici.

Naši telefonski brojevi su: fiksne linije (01) 4551 650, (01) 3906 140 i mobitel 099/355 66 50.

Naša adresa e-pošte glasi: udruga@uuosso.hr.
      Copyright 2005 UUOSSO, Zagreb